info[kukac]babychameleon[pont]hu
Fejvédő: rózsaszín alapon unikornisos - Kézzel készített baba-mama kiegészítők, ajándékok - Baby Chameleon
Hot

9990 Ft

  • Fejvédő: rózsaszín alapon unikornisos - Kézzel készített baba-mama kiegészítők, ajándékok - Baby Chameleon
  • Fejvédő: fehér alapon sötétkék chevron - Kézzel készített baba-mama kiegészítők, ajándékok - Baby Chameleon
  • Fejvédő: rózsaszín alapon unikornisos - Kézzel készített baba-mama kiegészítők, ajándékok - Baby Chameleon
  • Fejvédő: fehér alapon sötétkék chevron - Kézzel készített baba-mama kiegészítők, ajándékok - Baby Chameleon

Fejvédő

Kiürítés

Díszcsomagolás

Cikkszám: N/A Kategória:
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Termékleírás

 

A Baby Chameleon fejvédő különösen fontos balesetvédelmi kiegészítője a babaágynak. Az alul és felül egyaránt rácsokra erősíthető, puha flíz-zel bélelt holmi nagyban hozzájárul a baba és ez által a szülők hosszabb és nyugodtabb álmához.

Az éjszakai mozgolódáskor védi a pici fejét a rácsokhoz koppanástól, valamint meggátolja, hogy a keze és lába beakadjon, beszoruljon közéjük.

Ezen túl praktikus is, hiszen a babakellékeket, például a cumit, rongyit és akár a kis plüssöket is az ágyban tartja, nem engedi, hogy azok kipotyogjanak a földre. Ahogy a baba nagyobb lesz, háttal a rácsoknak dőlve is kényelmesebb ülést biztosít.

 

TIPP

Nagyobbacska lurkóknál, megfelelően meghajtva párnaként is funkcionálhat.

 

Sokan ágyrácsvédőként ismerik. Két különbség van a kettő között. Az egyik az, hogy az ágyrácsvédő két típusa közül az egyik végig fut körbe a kiságyban, tehát hosszabb, mint a fejvédő. Egyebekben valóban nagyon hasonlítanak. A másik “különbség”, hogy az ágyrácsvédő másik típusa egyszerűen teljesen másként néz ki. Ezen másik típus egy darabja úgy készül, hogy -általában- három rácsot fog közre, és patenttal vagy tépőzárral rögzíthető. Ezekből 6-8 darab szokott alkotni egy szettet, melyek egymáshoz való elhelyezkedése szabadon változtatható.

Az fejvédő válaszható mintáival otthonossá teszi a babaszobát, és kellemes légkört teremt a babának az ágyban töltött időre. Ha pedig eleve a babónak vásárolt holmikhoz passzoló mintával kéred, egész komoly kis összhangot és harmóniát varázsolhatsz gyermeked köré.

Mivel minden darabot egyedileg, kézzel készítünk, külön oda tudunk figyelni a tartósságra is. Így minden Baby Chameleon fejvédő megfelel a „Több generációs termék” minőségi elvárásnak!

 

További információk, kezelési útmutató:

– A termék anyaga: pamutvászon

– Töltőanyag: 200 g-os flíz

– Méret: körülbelül 40 x 120 cm

– Mosógépben, 30 °C -on mosható. Öblíthető. Centrifugálható. Nem gőzölhető. Ne vasald – de erre különösebb szükség nincs is.

További információk

Fejvédő mintája

Vélemények

Még nincsenek értékelések. Mondd el a véleményed

Érdekelhetnek még…

;