info[kukac]babychameleon[pont]hu
Bálna forma párna: fehér alapon sötétkék chevron - Kézzel készített baba-mama kiegészítők, ajándékok - Baby Chameleon

3990 Ft

  • Bálna forma párna: fehér alapon sötétkék chevron - Kézzel készített baba-mama kiegészítők, ajándékok - Baby Chameleon
  • Bálna forma párna: piros alapon fehér horgonyos - Kézzel készített baba-mama kiegészítők, ajándékok - Baby Chameleon
  • Bálna forma párna: fehér alapon sötétkék és piros horgonyos - Kézzel készített baba-mama kiegészítők, ajándékok - Baby Chameleon

Forma párna – bálna

Kiürítés

Díszcsomagolás

Cikkszám: N/A Kategória:
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Termékleírás

A Baby Chameleon bálna formapárna lehet a csöppség első kis barátja, hiszen formája magával ragad, a bálna gyermekded alakja miatt rendkívül szerethető darab.

A pici könnyen bele tud kapaszkodni a párna íves kialakításába, hátsó uszonyát imádni fogja piszkálni, rágcsálni, így biztosan könnyen összebarátkoznak az új jövevénnyel. Mindemellett a párna tömése optimális mind a bújáshoz, mind az ölelgetéshez, ugyanakkor kellően ellenállóra is varrjuk . Hidd el: bírni fogja a strapát!

 

Tipp

Elsősorban a tengerész mintás – horgonyos, balti tengeres, chevron – anyagokat ajánljuk, így egyedi, merész és tematikus külsőt kölcsönözve a párnának.

 

Ne félj merész anyagmintát választani, a chevron (sötétkék cikkcakkos) minta például vezeti a baba szemét, de a horgonyos és balti tengeres minták is fejlesztik a baba érzékelő képességét, lekötik a figyelmét. Hajós, tengeres és állatos témájú szobába a legjobb választás.

Mivel minden darabot egyedileg, kézzel készítünk, külön oda tudunk figyelni a tartósságra is. Így minden Baby Chameleon formapárna megfelel a „Több generációs termék” minőségi elvárásnak!

 

További információk, kezelési útmutató:

 

– A termék anyaga: pamutvászon

– Töltőanyag: szilikonos poliészter golyó

– Méret: körülbelül 20 x 35 cm

– Mosógépben, 30 °C -on mosható. Öblíthető. Centrifugálható. Nem gőzölhető. Ne vasald – de erre különösebb szükség nincs is.

További információk

Forma párna mintája

Vélemények

Még nincsenek értékelések. Mondd el a véleményed

;