info[kukac]babychameleon[pont]hu
Csillag forma párna: szürke alapon fehér csillagos - Kézzel készített baba-mama kiegészítők, ajándékok - Baby Chameleon

3490 Ft

  • Csillag forma párna: szürke alapon fehér csillagos - Kézzel készített baba-mama kiegészítők, ajándékok - Baby Chameleon
  • Csillag forma párna: rózsaszín alapon rózsaszín csillagos - Kézzel készített baba-mama kiegészítők, ajándékok - Baby Chameleon
  • Csillag forma párna: fehér alapon sötétkék csillagos - Kézzel készített baba-mama kiegészítők, ajándékok - Baby Chameleon

Forma párna – csillag

Kiürítés

Díszcsomagolás

Cikkszám: N/A Kategória:
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Termékleírás

A Baby Chameleon csillag formapárna önmagában is egy sztár! Jelenléte a babaszobában nem mindennapi, szemet csalogató, így egy szeretni való kis darab mind a babának, mind a szülőknek.

A formapárna szuper alvótársává válhat a babának, hiszen jól bele lehet kapaszkodni, csücskeit imádják piszkálni, rágni. Mindemellett a párna tömése ideálisan gyengéd, legyen szó akár bújásról vagy ölelgetésről  – ahogyan az a picinek a legjobb.

 

Tipp

Az apró csillagmintás rendkívül különleges darab, ráadásul választhatsz unisex színvilágot, így akár a következő csemete is használhatja a Baby Chameleon holmikat. Egyéb mintákban is jól mutat, különösen akkor, ha az harmonizál a többi babaholmival vagy a szoba stílusával.

 

Mivel minden darabot egyedileg, kézzel készítünk, külön oda tudunk figyelni a tartósságra is. Így minden Baby Chameleon formapárna megfelel a „Több generációs termék” minőségi elvárásnak!

 

További információk, kezelési útmutató:

– A termék anyaga: pamutvászon

– Töltőanyag: szilikonos poliészter

– Méret: körülbelül 33 x 33 cm

– Mosógépben, 30 °C -on mosható. Öblíthető. Centrifugálható. Nem gőzölhető. Ne vasald – de erre különösebb szükség nincs is.

További információk

Forma párna mintája

Vélemények

Még nincsenek értékelések. Mondd el a véleményed

;