info[kukac]babychameleon[pont]hu
Babaváró szett extra, baba takaró, szoptatós karpárna, pelenkatartó, masni párna - Kézzel készített baba-mama kiegészítők, ajándékok - Baby Chameleon
Hot

23490 Ft28590 Ft

  • Babaváró szett extra, baba takaró, szoptatós karpárna, pelenkatartó, masni párna - Kézzel készített baba-mama kiegészítők, ajándékok - Baby Chameleon
  • Babatörölköző: frottir nyuszifüles rózsaszín - Kézzel készített baba-mama kiegészítők, ajándékok - Baby Chameleon
  • Masni párna: szürke alapon fehér kis csillagos - Kézzel készített baba-mama kiegészítők, ajándékok - Baby Chameleon
  • Pelenkatartó: csillagos és rózsaszín - Kézzel készített baba-mama kiegészítők, ajándékok - Baby Chameleon
  • Babatakaró: minky több színben - Kézzel készített baba-mama kiegészítők, ajándékok - Baby Chameleon
  • Szoptatós karpárna: vászon - Kézzel készített baba-mama kiegészítők, ajándékok - Baby Chameleon

Babaváró szett – extra

Kiürítés

Minky takaró: béléssel kéred?

Díszcsomagolás

Cikkszám: N/A Kategória:
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Termékleírás

A Baby Chameleon extra babaváró szett a babaváró szett szett nyuszifüles baba törölközővel kibővített verziója. Így együtt már öt darab hasznos és csodaszép kiegészítő együttese. Van benne egy minky baba takaró, egy masnipárna (ha normál, masni nélküli változatban szeretnéd, a vásárlás végén a további információknál, a megjegyzés rovatban jelezheted), egy szoptatós karpárna és egy pelenkatartó, valamint a nyuszifüles törölköző. Mindez egy színben, harmóniát és kiegyensúlyozottságot teremtve a baba kiegészítőid között. Válaszd ki, hogy a szetted vászon és minky részét melyik színkombinációban kéred! A baba törölköző színét is te választhatod ki.

– A minky baba takaró névadó anyaga a minky, mely selymes tapintásával bársonyos, puha érzés a babáknak. Egy minky baba takaró már önmagában felér az első lépéssel a pihentető, édes álom felé.

– A masni párna a babaszoba olyan dísze, amelyen mindenkinek megakad a szeme. Modern és divatos, mégis, a masni alakú kialakítás évszázadok hagyományát csempészi a hétköznapjaidba. A külcsín és a belbecs különleges elegye.

– A szoptatós karpárna a szoptatós párnák új generációját képviseli. Ugyanolyan praktikus a maga nemében, mint a hagyományos szoptatós párna. Mégis, funkciójából adódóan sokkal kisebb. Karod köré patentolva kisbabád fejének kényelmes, puha támaszt ad, amikor kényelmesen ülve, karba véve eteted őt. Az ebben a pózban való etetés pedig csökkenti a gázképződést is.

– A pelenkatartó kompakt méretéből adódóan a legideálisabb társ hosszabb-rövidebb utakra. A pelenkákon kívül helyet csináltunk a popsitörlőnek, a popsikrémnek, a baba cumijának, és hagytunk benne további rekeszeket, amibe bármit pakolhatsz, amire szükséged lehet.

– A nyuszifüles baba törölköző szerintünk a világ legcukibb baba holmija. Képzeld el kisbabád mosolyát, élénken figyelő szemeit, amint lényegében egy, az egész kis testét tökéletesen befedő nyuszi jelmezből néz vissza rád! Sokan úgy gondolják, hogy jó a kisbabáknak a sima törölköző is. Pedig nem. Kemény dió úgy szárazni törölni fürdetés után, hogy egyszerre legyen száraz a teste és a feje is. Főleg a legkisebbeknél, ahol igazából nem is törölgetjük, csak leitatjuk róluk a vizet. A kapucnis baba törölköző pont ezt segít megoldani.

 

TIPP
Együtt olcsóbb! Babaváró szettben vásárolt termékeinkkel megtakarítást érhetsz el.

Mivel minden darabot egyedileg, kézzel készítünk, külön oda tudunk figyelni a tartósságra is. Így minden Baby Chameleon extra babaváró szett megfelel a „Több generációs termék” minőségi elvárásnak!

További információk, kezelési útmutató:

 

Minky baba takaró

– A termék anyaga:

– egyik oldal: minky (választható színben)

– másik oldala: pamut-vászon (választható minta)
– igény szerint: béléssel

– Mosógépben, 30 °C -on mosható. Öblíthető. Centrifugálható. Nem vasalható.

 

Masni párna

– A termék anyaga:

– pamutvászon

– töltő anyag: vlies

– Mosógépben, 30 °C -on mosható. Öblíthető. Centrifugálható. Nem gőzölhető. Ne vasald – de erre különösebb szükség nincs is.

 

Szoptatós karpárna

– A termék anyaga:

– pamutvászon

– töltő anyag: vlies

– Mosógépben, 30 °C -on mosható. Öblíthető. Centrifugálható. Nem gőzölhető. Ne vasald – de erre különösebb szükség nincs is.

 

Pelenka tartó

– A termék anyaga: pamutvászon és minky

– Mosógépben, 30 °C -on mosható. Öblíthető. Centrifugálható. Nem fehéríthető. Nem gőzölhető. Nem vasalható.

 

Baba törölköző

– A termék anyaga: frottír

– Mosógépben, 30 °C -on mosható. Öblíthető. Centrifugálható. Nem fehéríthető. A frottírt, ha szükséges, közepes hőfokon vasalhatod.

 

 

További információk

Minky takaró mérete (szélesség, hossz)

Babatakaró (70×100 cm), Gyerektakaró (100×140 cm)

Pamutvászon mintája
Minky színe
Milyen színű legyen a törölköző?

Rózsaszín, Világoskék, Fehér

Mekkora törölközőt szeretnél?

Baba méret (70×70 cm), Gyerek méret (100×100 cm)

Vélemények

Még nincsenek értékelések. Mondd el a véleményed

;