info[kukac]babychameleon[pont]hu
Szoptatós karpárna: henger-több színben - Kézzel készített baba-mama kiegészítők, ajándékok - Baby Chameleon

4490 Ft

 • Szoptatós karpárna: henger-több színben - Kézzel készített baba-mama kiegészítők, ajándékok - Baby Chameleon
 • Szoptatós karpárna: henger, tengerész, Balti tenger - Kézzel készített baba-mama kiegészítők, ajándékok - Baby Chameleon
 • Szoptatós karpárna: minky-világoskék - Kézzel készített baba-mama kiegészítők, ajándékok - Baby Chameleon
 • Szoptatós karpárna: henger, rózsaszín unikornisos - Kézzel készített baba-mama kiegészítők, ajándékok - Baby Chameleon
 • Szoptatós karpárna: vászon - Kézzel készített baba-mama kiegészítők, ajándékok - Baby Chameleon

Szoptatós karpárna

Kiürítés

Díszcsomagolás

Cikkszám: N/A Kategória:
 • Leírás
 • További információk
 • Vélemények (1)

Termékleírás

A Baby Chameleon szoptatós karpárna a szoptatós párnák új generációját képviseli. Ugyanolyan praktikus a maga nemében, mint a hagyományos szoptatós párna. Mégis, funkciójából adódóan sokkal kisebb, ezért akkor is nagyban megkönnyíti az etetést, ha nem vagytok otthon. Pakolhatod a pelenkázó táskába, ha babakocsival mentek sétálni. De szétkapcsolva az autóban sem fog senkit sem zavarni.

Igazi értékét használat közben látod majd. Karod köré patentolva kisbabád fejének kényelmes, puha támaszt ad, amikor kényelmesen ülve, karba véve eteted őt. Csak felcsatolod, és kész is. Nincs benne olyan töltet, ami elcsúszhat, és bizonytalanná tenné gyermeked kényelmes elhelyezkedését. Az ebben a pózban való etetés pedig csökkenti a gázképződést is. Végül, nyári melegben sem fogtok egymáshoz izzadni, ezzel is növelheted babád komfortérzetét.

 

TIPP
A szoptatós karpárna tökéletes ajándék babaváróra!

Az igényes anyagoknak és a divatos mintaválasztéknak köszönhetően a szoptatós karpárna többszörösen helytáll. A fenti, gyakorlati  erényein túl szép is, illetve választhatsz olyan mintát, ami megy a babaszobához, vagy más kiegészítőitekhez.

Ha van már nagyobb gyerek a családotokban, amikor épp nem az eredeti funkcióját tölti be, a szoptatós karpárna a nagyobbik lurkónak alváshoz is remek választás.

 

TIPP
Válaszd szettben, a babaszoba és kellékeitek erősebb összhangja érdekében!

Mivel minden darabot egyedileg, kézzel készítünk, külön oda tudunk figyelni a tartósságra is. Így minden Baby Chameleon szoptatós karpárna megfelel a „Több generációs termék” minőségi elvárásnak!

 

További információk, kezelési útmutató:

– A termék anyaga:

– pamutvászon és minky

– töltő anyag: vlies

– Mosógépben, 30 °C -on mosható. Öblíthető. Centrifugálható. Nem fehéríthető. Nem gőzölhető. Ne vasald – de erre különösebb szükség nincs is.

További információk

Pamutvászon mintája
Minky színe

1 review for "Szoptatós karpárna"

 1. :

  Köszönöm a karpárnát, nagyon meg vagyok vele elégedve. Jó minőségű, szép, mosás után is olyan, mint ha új lenne, puha és kényelmes. Középen a varrás is jó ötlet, mert így nem mozdul el benne a belső töltés, mint más karpárnánál, amit próbáltam. Nekünk nagyon bevált. 🙂

  • :

   Nagyon köszönjük! Mindent megteszünk, hogy tartsuk a színvonalat! 🙂 <3 (Daddy Chameleon)

Mondd el a véleményed

;