info[kukac]babychameleon[pont]hu

Blog Post

Ne vegyél Baby Chameleon-t, ha …

A Baby Chameleon márka építésekor, sőt, már kifejezetten a tervezés során eldöntöttünk néhány tényt. Tényeket írok, de ezek sokkal inkább elvek, amiből egész egyszerűen nem vagyunk hajlandóak engedni. (Nem, még a te kedvedért sem.)

Soha semmiképp ne járasd kisbabád Baby Chameleon –ban, ha nem érzed fontosnak az alábbiakat!

Kismamák, anyukák megsegítése

A legtöbb kismama, amikor megtudja, hogy várandós, hamarabb lesz stresszes és feszült, mintsem felhőtlen és boldog. Alsó hangon is azért, mert a legtöbb családban szükség van mindkét szülő fizetésére. És lássuk be, ma még többségében vannak azok a munkahelyek, melyek nem feltétlen kezelik partnernek az anyukákat. Más kérdés, hogy bizonyos aspektusból ez akár érthető is. Hiszen a törvények mintha automatikusan ellenérdekeltté tennék a feleket.

A törvényeken változtatni nem tudunk, a cégek életébe beleszólni sem. Ugyanakkor, azt megtehetjük, hogy a részünkről kiszervezhető munkafolyamatokat kismamáknak, édesanyáknak adjuk oda. Persze, amennyiben ez megoldható. Ezért van az, hogy a logisztikai partnereinken (értsd: futárcég) kívül a lehető legtöbb alvállalkozónk kismama, vagy kiskorú gyermeket nevelő édesanya. Így próbáljuk segíteni a munkaerő piaci reintegrációt, amennyiben vállalkozásra adnák a fejüket.

Minőség

A Baby Chameleon szlogenje:

Kézzel készített törődés

Varrógép Minőség Kézzel készített - Kézzel készített baba-mama kiegészítők, ajándékok - Baby Chameleon

Kép forrása: Pexels

Szülőként tudjuk, hogy a gyermekünkkel kapcsolatos „bármi”, a legapróbb kis játék vagy holmi, de még csak egy tíz hónapja nem látott kis rugi is komoly érzelmeket válthat ki. Hát még azok a kis cuccok, amit most, épp ma rendelünk meg vagy veszünk a kisbabánknak. Sokszor erőn felül teljesítünk, hogy csak még ezt vagy azt is megadhassuk nekik.

Úgy érezzük, hogy minden szülőtársunknak és minden kisbabának tatozunk annyival, hogy egész egyszerűen hibátlan és magas minőségű termékeket küldünk el. Nem egyszer bontottunk már vissza varrást, csak azért, mert középen egy öltést félreütött a varrógép. Túlzásba esünk? Vállaljuk. Ne vásárolj soha Baby Chameleon terméket, ha megelégszel az elvarratlan szálakkal és a ferde szegésekkel. Ha ilyet találsz, az jó eséllyel hamisítvány!

Még 1% törődés

A törődés nem csak a Baby Chameleon minőségben, de a jó ügyek melletti kiállásunkban is megnyilvánul. Minden évben a bevételeink 1%-át-, vagy inkább felkerekítve annak megfelelő értékű holmit jótékony célra ajánlunk fel.

Első évünket követően, a 2017-es bevételeinkből például a János Kórház szülészeti osztályát támogattuk, ahol Baby Chameleon, azaz Kála Johanna  is született. Köszönjük az Anyák az Anyákért Alapítvány és az alapító, Almádi Zsuzsanna segítségét az átadás leszervezéséért!

2018-ra már megvan a támogatottunk – őket egy későbbi posztban fogjuk bemutatni.

#babapapa

Egy vállalkozás olyan, mint egy élő szervezet: „lélegzik”, reagál, változik. Így a kezdeti vállalásainkhoz idén egy újabb érkezett. Megalkottuk a baba-papa márka kategóriát, létrehoztuk a #babapapa mozgalmat, melynek céljairól EBBEN a posztban olvashatsz.

Ajánlott cikk #babapapa Ňe vegyél" Baby Chameleon-t - Kézzel készített baba-mama kiegészítők, ajándékok - Baby Chameleon

A lényeg, hogy hisszük, valljuk és kommunikáljuk az apukák szerepének fontosságát is a kisbabák és a gyermekek életében. Árulj traktort, gyárts rúzst, legyél coach, orvos vagy űrhajós: ha e téma fontos neked, és kommunikálsz róla, csak használd a #babapapa hashtag-et. És ezzel máris te is igazi baba-papa márka lettél. Akárcsak a Baby Chameleon.

Összegezve tehát, ne legyél menő, és ne öltöztesd kisbabád Baby Chameleon –ba… Ha nem fontosak neked a fentiek. 🙂

Ajánlott cikk Mit nem kapsz? Minőség. - Kézzel készített baba-mama kiegészítők, ajándékok - Baby Chameleon

;