info[kukac]babychameleon[pont]hu

Baba-mama kiegészítők

Babaváró szett, extra baba takaró, szoptatós karpárna, pelenkatartó, masni párna - Kézzel készített baba-mama kiegészítők, ajándékok - Baby Chameleon

Babaváró szett extra, baba takaró, szoptatós karpárna, pelenkatartó, masni párna

A baba-mama kiegészítők azon eszközök és kényelmi cikkek gyűjtőneve, melyeket általában két esetben szoktunk beszerezni. Az egyik, ha családdá válunk, azaz egy kis jövevény, egy kis élet fogja hamarosan teljessé-teljesebbé tenni az életünket. A másik, ha egy olyan családnak keresünk ajándékot, akire igaz az előző állítás.

A baba-mama kiegészítők piaca napjainkban iparági méretű, ebből adódóan milliónyi féle kütyüvel és termékkel találkozhatunk. Melyek között vannak valóban hasznos és praktikus darabok, de természetesen előfordulnak kacatok és gagyik is. Hogy hogyan lehetsz biztos abban, hogy jót választasz? Három oldalról is puhatolózhatsz.

Tapasztalatok

Az egyik legbiztosabb módja annak, hogy jó, hasznos és minőségi terméket válassz magadnak, kisbabádnak, vagy épp valakinek ajándékba, az, ha olyan forrásból szerzed be, ami egy régóta ismert, hiteles forrásnak mondható. A forrás hitelességének alapot adhat például, ha:
– egy jól ismert márkaboltból vásárolsz,
– egy sok jó visszajelzéssel bíró, korrekt webshopból rendeled meg,
– vagy ha érdek nélkül ajánlják; olyanok, akiknek az értékítéletében megbízol, vagy egyszerűen csak olyan sokan, hogy a nagy számok törvény értelmében valószínűleg tényleg jó.

Ez utóbbira az egyik legjobb módszer, ha tag leszel a kisbaba korához hasonló, vagy inkább egy kicsit idősebb korú babák anyukáit tömörítő csoportokban. Hogy miért? Mert még nagyon frissek a tapasztalataik, ezért naprakészek. Továbbá sokszor szívesen meg is osztják ezeket a tapasztalatokat a csoporttagokkal. (Vigyázat: könnyen függőséget okoz! Ha esetleg a baba-mama kiegészítőkön túl is érdekelnek a leendő anyukák hétköznapjai, nehogy egyszer csak azt vedd észre, hogy két órája releváns posztokat olvasol.)
 

Nézz körül nálunk!

Személyes márka

Nagyon sok olyan kis cég és családi vállalkozás létezik, ami lényegében manufaktúraként működik. Kifejezetten sok ilyen van a baba-mama kiegészítők terén. Ők természetesen, tőke híján nem tudják felvenni a versenyt a nagy, nemzetközi láncokkal. Árban általában drágábbak, de legalább ugyanolyan szinten dolgoznak. Marketingre pedig közel sem tudnak annyit költeni. Ugyanakkor, minőségben legtöbbször jóval a bolti termékek fölött vannak.

És, hogy mi a biztosíték a folyamatosan magas minőségre – legyen az maga a termék, de beszélhetünk akár a kiszolgálásról is? Legtöbbször a tulajdonos vagy tulajdonosok személyes jó híre. Nagyban igaz ez ránk, a Baby Chameleon tulajdonosaira is. Hiszen saját névvel, saját arccal vagyunk fel a Facebookon, nyilvános elérhetőségeink vannak, mindenki tudja, akit érdekel, hogy mivel foglalkozunk.

És akkor arról még nem is beszéltünk, hogy a Baby Chameleon márkanevet kislányunk már születése előtt is kitalált beceneve ihlette. Így hát nem csak etikai és morális, de érzelmi alapon is érintettek vagyunk. Lehet az bármelyik baba-mama kiegészítő, baba törölköző, nyálkendő vagy babatakaró, egyesével ellenőrizzük őket, mielőtt elküldjük neked.

Megkérdezed a szülőket

Mármint a kisbaba szüleit. (Ha neked lesz kisbabád, akkor kérj tanácsot a te szüleidtől, valamelyik nem régen szülővé vált barátodtól-barátnődtől, vagy a fentebb említett babás-csoportokban.) Bárhogy is van, legyél akár a legközelebbi rokon, vagy csak közeli barát, aki látogatóba megy a kisbabás házhoz, a legkevésbé akkor nyúlhatsz mellé, ha egyenesen megkérdezed az újdonsült kismamát vagy kispapát, hogy mire van szükségük.

Babatörölköző: frottir nyuszifüles rózsaszín - Kézzel készített baba-mama kiegészítők, ajándékok - Baby Chameleon

Babatörölköző: frottir nyuszifüles rózsaszín

Így egyrészt nem neked kell áttúrni a baba-mama kiegészítők összes bugyrát a legjobb ajándékért. Másrészt pedig biztosan olyat fogsz ajándékozni, ami úgymond „sort tölt”, azaz hasznos és szükséges is. Végül, ha ők kérik, akkor biztos lehetsz benne, hogy olyat kérnek, ami biztosan a legjobb a kisbabájuknak.

Láthatjuk tehát, hogy már csak a baba-mama kiegészítők terén is könnyen elveszhet az ember, ha nem elég tudatos. Könnyen bele lehet szaladni komoly kiadásokba, és bár minőségileg elfogadható, de teljesen felesleges holmikba.

És akkor még nem beszéltünk a babaváró bulikról, ahol igazából el szokott kezdődni az ajándékozgatás. Jah! Ünnep ugye akkor van, ha csinálunk. A legújabb őrület az ún. gender party, ahol azt szokták nyilvánosságra hozni, hogy mi lesz a kisbaba neme. Ilyenkor is illik ajándékkal készülni. De mivel?

A legjobb ilyenkor olyan tárgyakat választani, ami nemtől függetlenül szükséges lehet. Ha valaki mégis ruha félét vagy ilyesmi kiegészítőt szeretne, mindenképp törekedjen nem-semleges színekre, mint ahogyan ebben a bejegyzésünkben írtunk róla. Vagy, vásároljon nyálkendőt, sapkát, babatakarót, amiből szintén lehet uniszex összeállítást választani.

Tipp: a világ talán leg-uniszexebb bébi ajándéka a babafotózás.

Ha pedig mindenképp nemhez kötött baba-mama kiegészítőt szeretnél: vegyél ajándék kártyát. Ehhez a Baby Chameleon-nál elég, ha csak befut a megrendelésed. Utólag, majd vagy a kismamával, vagy veled, minden mást leegyeztetünk. Az adott holmi színét, méretét, szállítási módját, amit csak meg tudunk oldani. Így a születendő kislány biztosan megkapja majd a rózsaszín nyuszifüles babatörölközőjét vagy hajpántját, vagy a kisfiú a nagyon trendi és menő gatsby sapkáját.

Kérdésed vagy kérésed van?

Segíthetünk?


 
Összes aloldalunk baba-mama témában:
Baba-mama kiegészítők | Baba-mama ajándékok | Nyálkendő | Baba fejpánt | Babatakaró | Baba törölköző | Babakelengye | Babafotózás | Baba body | Baba ékszer

;