info[kukac]babychameleon[pont]hu

Babafotózás

A Baby Chameleon-nál majdnem kizárólag baba-mama kiegészítők és ajándékok mellett tettük le a voksunkat. Azért majdnem, mert a fontosságuk és népszerűségük végett a portfoliónkba vettünk még két szolgáltatást is: az egyik a babafotózás, a másik a baba elsősegély. A babafotózásról gyűjtöttük össze gondolatainkat alább.

Amikor egy újszülött kisbaba érkezik egy családba, nagyon sok minden megváltozik. Sok más mellett a szülők érzelmi-lelki világa is. A kisbaba puha bőre és mindent feledtető illata mellett persze a kis jövevényünk számunka maga a nagybetűs csoda. Gyönyörűek még a hajszálai is, a legédesebben markolja az ujjunkat, és minden kis kezdetleges grimaszáról legszívesebben Leonardo da Vinci-vel festetnénk freskókat a szoba összes szegletére. És jól is van ez így!

Babafotózás, újszülött fotózás, kismama fotózás

Hiszen egy kis ember életének ezen korai szakaszában megörökített minden gesztusa, mozzanata felbecsülhetetlenül értékes. Évek múlva bármelyik jól elkapott emlék, pillanat könnyet csalhat majd a szemetekbe.

Nézz körül nálunk!
Szerencsére azonban, ma már a festészetnél jóval egyszerűbben, gyorsabban és sokkal olcsóbban is hozzájuthatunk olyan mesterművekhez, melyek tényleg a családi fészek díszei lehetnek. Erről szól a babafotózás – melynek több fajtája is létezik.

Kismamafotózás

Bár nem a szó szoros értelmében vett babafotózás, az érzelmi oldal mindenképp megkívánja, sőt, megköveteli, hogy megemlítsük. Hiszen, bár a pici még a mama pocakjában van, már igenis is köztetek van! Hat az életetekre, része annak, máris törődtök, foglalkoztok vele. Nem mellesleg van egy olyan vonzata is a kismamafotózásnak, hogy a babavárás időszakát valahogy sokkal kézzelfoghatóbbá teszi.

Újszülött fotózás

A legtöbben ezt értik babafotózás alatt. Ez az újszülött születését követő egy-két héten belül esedékes. Azért ilyen korán, mert ekkor a bébi még aluszékony, csak napi néhány órát van ébren. Ezért lehet viszonylag könnyen édesded pózokba elhelyezni és van is időnk megtalálni a legjobb, legelőnyösebb szöget ahhoz, hogy képeslapra illő, tökéletes fotókat készítsünk a piciről.

Ez a babafotózás akár 3-4 órán át is eltarthat, hiszen alkalmazkodni kell a csöppség igényeihez. Lehet, hogy nyűgösködni fog, biztosan meg fog éhezni, sőt, még pelenka csere is jó eséllyel szükséges lesz. És akkor még nem beszéltünk arról, hogy igyekszünk a lehető legtöbb kis kiegészítővel, a lehető legtöbb átöltöztetési lehetőséget biztosítani nektek.

Babafotózás, újszülött fotózás, kismama fotózás

Kisbabafotózás

A néhány hetestől a pár hónapos babák fotózása a baba- vagy kisbabafotózás. Itt általában már gyorsabban tudunk haladni – persze csak a babák léptéke szerint. Ezen babafotózás körülbelül két órás. És mivel ilyenkor a baba már sokszor nevet, mi több, kacag is, sőt, alkalmasint már kúszik-mászik, de alsó hangon is, állandóan mozog: kifogyhatatlan tárháza a rögtönzéseknek és a felejthetetlen pillanatoknak.

Minden fotózás történhet profin, jól felszerelt stúdióban, de akár az otthonotokban is. Ha egy mód van rá, javasoljuk a műtermet választani. Egyrészt, olcsóbb. Másrészt, és talán ez a fontosabb: a fotózás, és így a babafotózás sikerének egyik legfontosabb, mondhatni kulcs tényezője a fény. Minden stúdióinkban a legprofibb fénytechnikát használjuk. Valamelyest el tudjuk ezt vinni hozzátok is, de egy otthoni fotózás sosem lesz olyan, mint a műtermi.

Arról nem is beszélve, hogy hozzátok is tudunk vinni kiegészítőket, de ez sokkal korlátozottabban megoldható, mint, ha eljöttök a stúdióinkba, és az ott található összes játék, ruha és téma közül tudnátok választani.

A Baby Chameleon–nál jelenleg kétféle csomag közül választhattok – melyek természetesen, igény szerint teljesen személyre is szabhatóak. Persze, igyekeztünk azért alapból úgy összeállítani, hogy extrém igények nélkül általában azért megállják a helyüket.

Ha a gyorsaság a fontos

Ha a fotók gyorsan kellenek, és az ár is fontosabb, válasszátok a Hiper-aktív  csomagot! 10 db retusált, utómunkázott, professzionális fotót kapsz 24 órán belül. A képek természetesen profi stúdióban készülnek, kívánság szerint egyénileg kialakított háttérrel és környezetben.

A képekért pedig, a modern kor elvárásainak megfelelően, nem kell elmenj, vagy nem kell várnod, amíg postán érkeznek meg CD-n. Egy tárhelyhez adunk hozzáférést, ahonnan lementheted saját magadnak!

Babafotózás

Ha a lehetőségek száma fontosabb

Ha az ár kevésbé fontos, és jobban rá is érsz, válaszd a Kényelmes csomagunkat! Kényelmes neked is, és kényelmes nekünk is. Hogy miért? Egyrészt, a fotózás után több időnk marad válogatni az elkészült képek közül. Kell is rá idő, hiszen végül 60 db retusált fotót kapsz majd – melyet közel ezer képből kell majd kiválasztanod. (Tapasztalatból tudjuk: nem lesz könnyű!)

Illetve, ebbe a csomagba még az is belefér, hogy a már nagyobb lurkók, esetleg a család többi tagja is rajta legyenek a képeken. Ezáltal sokkal több beállításra van lehetőség és a megörökíthető vidám, vicces helyzetek száma is nő. Igazi családi program!

A fotókat 4 nappal később tudjuk átadni személyesen, CD-n vagy DVD-n. Kérésedre fel is adjuk neked postán vagy futárral.

Baba fotózás

 

Mindkét babafotózás csomagunkra igaz, hogy az esetek nagy részében adunk mellé valamilyen kis emléket, ajándékot is. Általában egy nyálkendőt, egy fejpántot, vagy valami más kis apróságot, hogy a fotókon, a fotózás élményén túl a Baby Chameleon élményből is hazavihess egy kis darabot!

Az aktuális ajándékról érdeklődj elérhetőségeinken!

Segíthetünk?

Összes aloldalunk baba-mama témában:
Baba-mama kiegészítők | Baba-mama ajándékok | Nyálkendő | Baba fejpánt | Babatakaró | Baba törölköző | Babakelengye | Babafotózás | Baba body | Baba ékszer

;